fredag den 1. februar 2013

Æggekagemuffins



Vi fik her til aften disse æggekagemuffins. Det var dejlig nemt og smagte skønt.

Til disse 12 brugte jeg:

1 lille snackpeber i små tern
4 spinat klumper.. Dem fra frost
2 koge kartofler fra i går. Revet, på den grove side
10 æg
Salt og peber
12 skiver bacon

Lad mig sige det med det samme.... De SKAL bages i muffinsforme, ellers fortryder du... og ja, jeg taler af erfaring ;)

Tænd ovnen på 175 grader.
Æggene piskes luftige, ikke for længe for så hæver de ikke. Spinat ( er den ikke tøet så skær klumperne i tern ), peberfrugt og kartoffel kommes i. Krydres med salt og peber. Æggemassen blandes. Kom en skive bacon rundt i muffinsformenn og fordel æggemassen i de 12 forme. Bage æcgemuffinsne i ca. 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar