onsdag den 7. maj 2014

Den bedste gulerodskage

Jeg har tidligere skrevet om sukkerfrie gulerodsmuffins som er lavet ud fra newyorkerbyheart s opskrift. Men vi bager den også nogen gange med sukker. Her er min egen version af NY's opskrift.


300 g. sukker
3 dl. smagsneutral olie
4 æg
300 mel
1 spsk kanel
1 tsk salt
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
350 g. fint revne gulerødder
75 g. hakkede valnødder (kan helt udelades)

Olie og sukker piskes skummende og let cremet. Kom æggene i 1 ad gangen. Sigt mel, kanel, salt, natron og bagepulver i massen og pisk til det er helt glat. Vend forsigtigt gulerødder og evt. valnødder i.

Bages ca. 65 min. ved 175 g.


Frosting:
200 g. flødeost (Philadelphia eller lign.)
Korn fra en vanilje stang, vaniljepulver eller vaniljesukker.
50 g. smør - RIGITG smør, det er vigtigt.
Flormelis efter smag - vi kan godt lide når den er let syrlig, så jeg bruger ikke ret meget.

Pisk flødeost og smør cremet, tilsæt vanilje og flormelis efter smag. Pisk til det har en glat konsistens og smager lige som du kan lide det. Frostingen smøres på den helt kolde kage, inden servering.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar